Nyproduktion

Går du i tankar på att bygga nytt hus? Vi på Dc-Bygg i Väst kan hjälpa dig med det mesta när det gäller nyproduktion. Vi är beredda att ta på oss såväl stora som mindre projekt.

När det gäller nyproduktion så finns det en del saker att tänka på innan du sätter igång. Kolla av med kommunen hur detaljplanen ser ut så du vet vilka ramar du har att förhålla dig till. Du bör också kolla upp vad som gäller angående bygglov och försäkringar.

Planera projektet noggrant och ta gärna hjälp av en arkitekt om du behöver experthjälp när det gäller ritningar och bygglovshantering.

Om du vill göra det så enkelt och bekvämt för dig som möjligt så ska välja totalentreprenad. Det innebär att du endast behöver ha kontakt med oss och att vi sköter kontakten med elektriker, rörmokare och andra underentreprenörer. På det sättet slipper du ha koll på projektet som helhet – det sköter vi!

Om du letar efter pålitliga och kompetenta snickare med lång erfarenhet och stort kunnande när det gäller hantverket så har du hittat rätt. Hör av dig till oss på Dc-Bygg i Väst när det gäller nyproduktion!

Har du några frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.